Site icon Fortuna GSM

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller – Fekete (FBC4025GL)

Termékleírás:

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller bemutatása

A Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller tinédzserek és felnőttek stílusos járműveként szolgál majd, amely nem csak a gyors közlekedést biztosítja a városban, de felejthetetlen élményt is nyújt. A repülőgép gyártása során használt alumíniumból készült masszív, tartós konstrukciónak köszönhetően az egyenetlen felületeken is kényelmes utazást biztosít, és még az enyhe eső sem károsítja.  A Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 roller fellépője olyan állagú alumínium réteggel van ellátva, amely megakadályozza a láb megcsúszását, LED világítás pedig vezetés közben biztosítja a láthatóságot és a biztonságot. A robogó egyszerűsége és könnyedsége magában a kivitelezésben is megmutatkozik, minimalista dizájnjával elegáns kiegészítőként is szolgálhat, amely három másodperc alatt összecsukható és szétnyitható. A Mi Home mobilalkalmazáshoz való csatlakozás után egy modern kijelzőn követheti nyomon vezetési statisztikáit és szabályozhatja a vezetési módokat.

LCD kijelző

Képzelje el a tökéletességet: feláll a rollerre, ujjait a kényelmes habszivacs kormányba fúrja, az érzékeny kézi gázkart eléri az ujjaival, a rollert egyetlen gombnyomással be- vagy kikapcsolhatja, sebességet válthat, vagy bekapcsolhatja az első lámpát, és a multifunkciós kijelzőn követheti a sebességét a könnyed út során. Ráadásul a roller Mi Home alkalmazáshoz való csatlakoztatásával nyomon követheti a menetstatisztikákat, távolról lezárhatja, használhatja a sebességtartó automatikát, sebességváltó üzemmódot kapcsolhat, figyelemmel kísérheti az akkumulátor állapotát és frissítheti a firmware-t.

Kapcsoljon teljes sebességre

Vezetés közben egy erős, 300 W-os kommutátor nélküli villanymotorra támaszkodhat, amelynek köszönhetően a teljes mozgás egyenletes és elég erős ahhoz, hogy még erősebb egyéneket is elbírjon. A nagyobb terhelés mellett azonban gyorsabb energiafogyasztással kell számolni. 3-féle mód közül lehet választani, miközben sport módban a maximális sebesség 25 kilométer/óra körüli.

Kinetikus energia regenerációja

A kifinomult kinetikus energia-regeneráló rendszer (KERS) megújítja a mozgó roller kinetikus energiáját hosszan tartó fékezéskor. Ezt a rendszert az első elektronikus E-ABS fék biztosítja.

Az akkumulátor a robogó alapjába van beépítve, ami csökkenti a súlypontot és növeli a vezetési stabilitást, valamint védett a rövidzárlat és a túltöltés ellen.

Mobilalkalmazás

A Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 rollert könnyedén csatlakoztathatja Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével a mobiltelefonjához. A Mi Home mobilalkalmazás lehetővé teszi az akkumulátor kapacitásának és az aktuális hatótávolság értékének ellenőrzését. A megtett távolságra és a maximálisan elért sebességre vonatkozó információk szintén megjelennek. Elérhető a roller lezáró funkciója is

Gyorsan összecsukható

A Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 összecsukható roller ideális társ a ideális társ egy gyors városi utazáshoz. Mindössze 3 másodperc alatt összecsukható, súlya pedig 14,2 kg, így könnyen hordozható vagy magával viheti például tömegközlekedésre. Összecsukva kényelmesen elfér autója csomagtartójában, így magával viheti, bárhová is készül.

Műszaki adatok

Exit mobile version